Elhoztuk neked az igazi dolce vita életérzést! 🥰

Unod már a „home-office”-t és a bezártságot? Hiányzik a mámorító napfény, a színes tavaszi forgatag,  a tündöklő, divatos ruhák és kiegészítők? A harsány nevetések és az órákon át tartó baráti beszélgetések?

Tudjuk, hogy mindenkit nagyon megvisel most ez az új helyzet, ezért elhoztuk neked Itáliát és a hamisítatlan „dolce vita” életérzést, hogy egy kis boldogságot csempésszünk a szürke hétköznapokba.

Ne hagyd, hogy a bezártság és a rossz idő a kedvedet szegje! Gyere, és tarts velünk egy varázslatos olasz utazásra!😊Megidézzük majd a múltat és jövőt összekötő kanyargós, macskaköves utcácskákat, a fülledt, kora esti séták andalító hangulatát, a sarki kis fagyizót, ami megannyi nevetés és jókedv színhelye volt…

Görgess lejjebb a részletekért! Olasz film- és zeneajánló, fotóválogatás, vacsoratippek és egy kis tradicionális olasz muzsika vár, így minden adott lesz, hogy a napsütötte Itáliában érezd magad.

“La vita è troppo corta per non essere felici.” – magyarul: “Az élet túl rövid, hogy ne legyünk boldogok.” – így mondják az olaszok. És mennyire igazuk van! Te készen állsz a nagy kalandra?

„Dolce- vita: édes-élet”. Az olasz nők úgy tartják, hogy ha már reggel érzed – tudod, hogy ezen a napon valami balul sül majd el, na, akkor öltözz ki csak igazán! Dobd fel a kedvenc rúzsod, kapd elő a legszínesebb, legélénkebb ruháid, fújj párat a legfinomabb parfümödből, és hagyd, hogy a szépség, ami körülvesz és belőled sugárzik, egészen átjárjon. Ha így teszel, meglátod, hogy a világ is visszamosolyog rád!🥰

🎞️Filmajánló: http://goodstuff.hu/2018/06/18/13-film-ami-azonnal-olaszorszagba-repit/
… a bor, a fahéjas cappuccino mennyei, gőzölgő illata… napsütés és délutáni szieszta … roppan a pizza a szájban, a levegőben frissen reszelt parmezán illat száll…a langyos, lassan leszálló alkonyi ég alatt a tér legpompásabb szökőkútjánál éneklő, gitározó fiatalok gyűlnek, és hamarosan kezdetét veszi a hajnalig tartó tánc… ez mind, az imádott Olaszország!

Ha soha nem volt még ennyi időd filmet nézni, akkor most használd ki a lehetőséget, mert elhoztuk neked ezt a fantasztikus válogatást a legjobb olasz filmekkel, hogy garantáltan átélhesd az itáliai hangulatot. Tarts velünk és hagyd, hogy a „dolce vita” mámorító szabadsága magával ragadjon!

Meg volt a délutáni szieszta? Szinte már a szádban érzed az olasz ízeket, ugye?  Ha még nincs mára vacsora ötletet, de most kedvet kaptál az olasz gasztronómiához, akkor mutatunk neked pár izgalmas spagetti receptet is, amit egyszerűen és gyorsan elkészíthetsz, különösebb előkészületek nélkül.

🍕Olasz vacsoraötletek, izgalmas spagetti variációk: http://www.mindmegette.hu/10-spagetti-recept-aminek-meg-egy-olasz-sem-tud-ellenallni-54232/

Főzés közben még jobban telik az idő, ha felcsendülnek a legismertebb olasz dallamok. Legjobb, ha közben ledobod a magas sarkút és kortyolsz párat a kedvenc italodból … Lazulj,  kapcsolódj ki! Vetkőzd le a gátlásaid és engedd el magad egy kicsit!

🎵Az alábbi 1 órás olasz lejátszási listák közül neked ajánljuk, ha:
– egy kis velencei romantikára vágynál: https://www.youtube.com/watch?v=aV1orzGDVvg
– egy igazi vidám összeállítást keresel az ebédhez vagy a vacsorához https://www.youtube.com/watch?v=hvkZWhpzmWs
– egy kis olasz chill out – ot keresel, ebéd utáni sziesztához, home office-hoz, vagy amihez csak szeretnéd https://www.youtube.com/watch?v=_26BhViw28s

Ha van egy kis időd, amíg készül a fogás, vagy egyszerűen csak vonz Olaszország, nyújtózz el a kanapén és lesd meg ezt a fantasztikus válogatást az ország legszebb tájairól. Lélekben garantáltan feltöltődsz majd a mesés tájak, varázslatos szökőkutak és a kis zegzugos sikátorok láttán.

📷Olasz fotóválogatás: https://hu.pinterest.com/pin/548031848407447365/

Ne feledd: Az élet túl rövid, hogy ne legyünk boldogok! – Neked mit jelent a dolce vita?😉

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük