Valentin napi ajándék játék

Kupidó most mindenkire gondolt és szeretné eljuttatni Valentin napi ajándékait mindenkihez a világon! Ehhez azonban segítségre van szüksége, így ha szeretnéd, most hozzájárulhatsz ahhoz, hogy mindenkire rátaláljon a boldogság!

Jobb adni mint kapni? Ki mondta, hogy választani kell?

Most mindkettő teljesülhet, hiszen ha most vásárolsz eredeti olasz bőrtáskát nálunk, akkor nem csak a szállítás költségét vállaljuk át, de megajándékozunk egy kis meglepetéssel. Minden csomag amit 2020. március 3-ig adunk át a futárnak 3 szívecskét rejt, amiben egy-egy kuponkódot találsz. Ez a kód feljogosít arra, hogy a következő vásárlásból akár Te, akár egy kedves ismerősöd, osztálytársad, barátnőd, barátod, kedvezményben részesüljön és rátalálhasson álmai táskájára!

Add tovább a szívecskét, hogy azok is tovább adhassák azoknak, akiknek igazán szükségük van a boldogságra, hiszen a legjobb mégiscsak az, ha megoszthatod!

Véletlenek nem léteznek! Adj esélyt azoknak akik még nem találtak rá az igazira! Válogassatok aktuális kollekciónkból és ne feledjétek, létezik szerelem első látásra 😊

A játékban szereplő kuponok más kedvezménnyel nem vonhatók össze, a kuponok kedvezményei nem halmozhatók, közvetlenül pénzre váltani nem lehetséges.
Egy vásárláshoz csak egy kód használható fel, azonban a kuponokat bármennyi vásárláshoz felhasználhatjátok!
A kuponok beváltási határideje 2020. március 6., csak online rendelés esetén felhasználhatóak.
A kuponok közvetlenül pénzre nem válthatók!
A kedvezmény határidejének leteltét követően a játékban résztvevő kuponokat nem áll módunkban elfogadni.

A kuponkódot rendelésnél a kuponkód mezőbe írd!

Válogass aktuális kollekciónkból és találj rá az igazira: <<<KATTINTS IDE>>>

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük