Általános Szerződési Feltételek

Miért kerül ennyibe egy Livia Lippi táska?

A Livia Lippi márka a minimál stílust és az olasz hagyományokat hordozza magában.
Frissességével, káprázatos színeivel a modern nőt hivatott képviselni. A kollekció egyes darabjainak megtervezése és megvarrása során célunk, hogy a táskák az egyediséget képviseljék, és hibátlan minőségűek legyenek. Ezt támasztja alá az alábbi három pont is:

1. A Livia Lippi táskák olasz marhabőrből készülnek, amit Santa Croce sull’Arno és Vicenza városaiban cserzenek és munkálnak meg. A bőr időtálló tulajdonságai miatt eredeti formájukat és szépségüket sokáig megőrzik, ezáltal minden táska örök darabnak számít.

2. A táskák megtervezése és elkészítése Firenzében zajlik. A legkitűnőbb olasz művészeket kutattuk fel elkészítésükre, így a kollekció minden darabjának saját mestere van.

3. A kollekció elkészítése során nagy figyelmet fordítunk a környezetvédelemre. A megmunkálási folyamatok közben az ökológiai szempontból legjobb módszereket alkalmazzuk.

Mennyibe kerül a szállítás?

A szállítás Magyarország területén ingyenes.

Mennyi a szállítási idő?

A szállítás DPD futárszolgálattal történik 1-3 munkanapon belül.

Hogyan tudok fizetni a webáruházban?

Utánvétes, Bankkártyás

Utánvétes vásárlás

A termékek vételárát, a szállítási díjat és a készpénz-kezelési díjat átvételkor, a futárnak kell kifizetned, készpénzben. Az utánvétes fizetés adminisztrációs költsége 720 Ft, ezért javasoljuk, hogy válaszd a díjmentes bankkártyás fizetési módot.

Bankkártyás vásárlás

A pénztárból átirányítunk a Borgun oldalára, ott fizetheted ki avásárlásod. Sikertelen fizetés esetén a livialippi.hu-ra érkezel vissza, és választhatsz egy másik fizetési módot, vagy újra próbálkozhatsz a bankkártyás fizetéssel. A bankkártyás vásárlás biztonságos kapcsolaton keresztül történik, így teljesen biztonságos.

Hol készülnek a táskák?

A Livia Lippi 100%-ban olasz márka, a táskák és hátitáskák Firenzében készülnek, valódi, magas minőségű olasz marhabőrből.

Miből készülnek a táskák?

A Livia Lippi 100%-ban olasz márka, a táskák és hátitáskák Firenzében készülnek, valódi magas minőségű olasz marhabőrből.

Mivel táskáink eredeti bőrből készülnek, így az apró eltérések nem hibák, hanem a valódi bőr természetességének jelei.

Hogyan tartsam meg a táskám eredeti szépségét?

Ha azt szeretnéd, hogy az olasz bőrtáskád gyönyörű maradjon, ezt a 10 egyszerű lépést kövesd!

 1. Rendszeresen ápold a bőrt semleges krémmel, hogy megtartsd benne a természetes olajok szintjét.
 2. Tárolás során tartsd távol a bőrt a közvetlen napfénytől, hogy megakadályozd a színek elhalványulását.
 3. Tárolás során használd a porzsákot, ami megvédi a bőrt a karcolódástól.
 4. Kerüld az extrém meleget, ami kiszáríthatja a bőrből a természetes olajokat.
 5. Ha a bőrt nedvesség éri, azonnal töröld le egy puha anyaggal, belülre helyezz papírt, ami felszív minden további nedvességet, és hagyd, hogy természetesen megszáradjon.
 6. Ne felejtsd el, hogy a bőr egy természetes anyag, így előfordulhatnak apróbb színeltérések és hibák a felszínén.
 7. Ne pakolj túl sok mindent a bőrtáskába, mert az elveszítheti tőle formáját.
 8. Ne szórj parfümöt a bőr közelében, mert az kihathat a színére.
 9. Ne tárolj világos színű bőrt sötétebb árnyalatú mellett, mert ezek károsíthatják egymást.
 10. A felületi szennyeződéseket nedves kendővel törölheted le! Ne használj súroló vagy oldószereket, mivel azok károsíthatják a bőrt.
Mit kell tudni a bőrről?

A texturált bőr textúra préselővel készülő kezelt bőr, amely a dombornyomásos módszertől kap izgalmas felületet. A bőr megmunkálását általában viaszos kezeléssel fejezik be, amitől karcálló, tartós és könnyen tisztítható lesz.

 • SAFFIANO BŐR

A Saffiano texturált bőr, ami azt jelenti, hogy a felületre textúrát préselnek rá gép segítségével. Ettől lesz a keresztezett mintázat a kész bőrön, amely speciális átlós kinézettel rendelkezik. Ezt a marhabőrt viasszal is kezelik. Az eredmény egy karcálló, tartós és könnyen tisztítható bőr. Az így elkészült bőrön az átlós vonalak sorozata és a keresztezett minták lesznek a megkülönböztető jelzések, amelyek miatt a bőr nagyon ellenálló lesz a foltokkal, karcolásokkal szemben, valamint vízálló is. A számos pozitív tulajdonsága miatt sok divatház használja a Saffiano bőrt.

 • BARKÁS BŐR

A barkás bőrnek szemcsés felülete van. A barka a bőr textúrájára utal, ami csak megjelenésében különbözik más bőrfelülettől.