Téged mire tanít a koronavírus? odafigyelés, empátia és összetartás ❤

Odafigyelés, empátia és összetartás ❤ – a Livia Lippinél úgy gondoljuk, hogy ezek azok az értékek, amikre most igazán szükségünk van ebben a nehéz időszakban.  Eljött az idő, amikor emberségből és tudatosságból kell példát mutatnunk, magánszemélyként, közösségként és vállalkozásként egyaránt.

Számunkra a Ti egészségetek az első! 😊

Épp ezért kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a termékeinkről a kialakult helyzet kapcsán is teljeskörűen tájékoztassunk titeket.
Fontos tudnotok, hogy minden lehetséges védelmi intézkedést megtettünk, és amíg erre törvényes lehetőség van, és a logisztikai is viszonyok engedik, a gyártásunk és a kiszállítás is folytatódik.

Az olasz márkatulajdonos és gyártó biztosított minket arról, hogy a táskák és azok csomagolásai is minden szükséges biztonsági intézkedést betartva készültek, így bátran feladhatjátok a rendeléseiteket.

Tudtad, hogy a termékeink Olaszországon belül Firenze városában és annak külterületén készülnek?

A márkát 2016-ban alapították Firenzében, a legjobb firenzei művészek
felkutatásával, abban a városban, ahol pár évszázaddal ezelőtt az olasz divat született. A gyártás során felhasznált prémium minőségű valódi bőrt pedig azóta is Santa Croce sull’Arno és Vicenza városaiban cserzik és munkálják meg.

A bőr megszínezése, valamint a modellek tervezése és a táskák megvarrása Firenzében zajlik, majd az elkészült divatos, „dolce vita” életstílust idéző táskáinkat steril, száraz raktárakban csomagolják és tárolják egészen addig, amíg a forgalmazókhoz kerülnek. Ez azonban minden esetben több hetet vesz igénybe, így a termékeink biztosan nem kerülnek a viszonteladókhoz legalább 2 héttel a gyártást követően.

Mint jelenleg ismeretes, a korona vírus 48 óránál tovább képtelen az emberi szervezeten kívül életben maradni. Minden esetre szeretnénk biztosítani titeket arról, hogy a régi kollekciónk minden darabja már régóta a magyarországi raktárunkba van, az új kollekciónk pedig még jóval a koronavírus olaszországi kitörése előtt a raktárunkba került, így egészen biztosak lehettek benne, hogy a Magyarországra érkező táskák teljesen sterilek és biztonságosak.

Továbbá minden munkatársunk szígórúan betartja azokat higiéniás előírásokat, amelyeket a nemzeti népegésségügyi központ adott ki, erről itt tudtok ti is bővebben olvasni: https://www.nnk.gov.hu/index.php/koronavirus-tajekoztatok

Mi is igyekszünk támogatni, hogy a lehetőségekhez mérten a leginkább vissza tudjuk szorítani a közösségi érintkezéseket, ezért a táskánkat továbbra is ingyenes szállítással rendelhetitek meg, sőt, a megjelölt termékeket akár 20% kedvezménnyel is hazavihetitek.

Mert ebben a nehéz helyzetben is törekszünk rá, hogy a prémium minőségű, stílusos bőrtáskáinkkal egy kis örömöt és mosolyt csempésszünk a mindennapjaitokba. Kitartást és sok erőt kívánunk nektek ahhoz, hogy a kialakult helyzetben is alkalmazkodni tudjatok az új kihívásokhoz.

Vigyázzatok magatokra, vigyázzunk egymásra. 😊

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük