fbpx

TURAN KÉZI-/VÁLLTÁSKA

36.990 Ft 29.592 Ft

Szín :
Barna
Bordó
Fekete
Kijelölés törlése

Kollekciónk Turan táskája nevét a szerelem és a vitalitás etruszk istennőjéről, valamint Velch város pártfogójától kapta. Turan istennőt a művészek fiatal, szárnyas lányként ábrázolták. A Turan táska a Livia Lippi kollekcióban a maximális nőiességet és életörömöt képviseli.

A praktikus és stílusos Turan táskát az igényes, dolgozó, elfoglalt nőknek alkottuk meg, akik számára különösen fontos, hogy egy táska ne csak kifogástalan stílusú és minőségű legyen, hanem praktikus és jól kihasználható is. Tágas kialakításának köszönhetően egész nap hű társad lesz: minden kisebb-nagyobb apróság elfér benne, így nem kell plusz táskákat magaddal cipelned, ha rengeteg az elintéznivalód.

Az elegáns stílusú Turan táskában remekül elférnek a személyes tárgyaid, jegyzeteid, amire a nap folyamán szükséged lehet. A tágas táskában magaddal viheted az A4 méretű füzeteid és mappáid és a 14”-es laptopod is. Emellett a vizes palackod, egy kisebb esernyő, egy mini smink készlet és minden fontos apróság elfér benne, hogy soha ne érhessenek meglepetések.

A Turan táskában garantáltan minden holmidnak megtalálod a megfelelő helyet. A táska két nagyobb, cipzárral ellátott rekesszel rendelkezik, ezenkívül egy külön cipzárral zárható rekeszt is találsz, ahová elkülönítheted a fontos apróságokat.

A nagy rekeszeken kívül egy kisebb, szintén cipzárral ellátott kis zsebet is elhelyeztünk a táskában a fontos iratoknak, bankkártyának. A telefonos és az apró személyes tárgyak tárolására két nyitott zsebet találsz a táska belsejében.

A Turan válltáska a klasszikus fekete színen kívül elérhető barna színben is.

Ha szeretnél egy minőségi és megbízható darabot, mely minden irodai szettedhez remekül illeszkedik, válaszd a Turan táskát. Csodás kialakításának köszönhetően garantáltan kedvelni fogod.

Tipp: Ha a munkahelyeden és a megbeszéléseiden elvárás a decens, klasszikus viselet, neked a fekete Turan táskát ajánljuk. Ha szívesen viselsz földszíneket, és a lazább outfitet részesíted előnyben, neked a barna Turan modellt javasoljuk!

A Turan táska anyaga kiváló minőségű, valódi olasz, puha marhabőr, amelyet az olaszok pelle liscia névvel illetnek.

A Livia Lippi 100%-ban olasz márka, táskáink az olasz stílust és a dolce vita semmivel sem összehasonlítható érzését képviselik. A minőséget az olasz gondosság garantálja: a táskák Firenzében, mesteremberek hozzáértő kezei között készülnek, valódi magas minőségű olasz marhabőrből.

Mivel táskáink eredeti marhabőrből készülnek, így az esetleges apró eltérések nem hibák, hanem a valódi bőr természetességének jelei.

Rendelési és jótállási információk:

  • Az új Livia Lippi táskádat a rendelés leadása után házhoz szállítjuk.
  • Miután leadtad a rendelésed, a futár 1-3 napon belül megérkezik az új Livia Lippi táskáddal.
  • Minden modell esetében 1 év garanciát vállalunk.
  • Ha esetleg mégis meggondolod magad, nem kell aggódnod, hiszen 14 napon belül visszaküldheted a megrendelt terméket.
TömegN/A
Méretek33 × 9 × 34 cm
Szín

, ,