Olasz dolce vita – Utazz a Livia Lippivel

Már teljes mértékben vakációlázban égsz?
Múlt heti blogbejegyzésünkben bemutattuk, melyek azok az outfitek, amelyek nem hiányozhatnak egy felejthetetlen nyaralásról. Ezen a héten a leghangulatosabb olasz úti célokat szedtük össze neked, melyekhez mi is illene jobban, mint az eredeti olasz stílust képviselő Livia Lippi táskák.

Elfogultság nélkül mondhatjuk, hogy Olaszország az egyik legromantikusabb úti cél, melyet el tudunk képzelni. Az összetéveszthetetlen olasz dolce vita érzése betölti a festői kis utcákat és az oda látogatók szívét. Felfedezheted a páratlan építészeti és kulturális emlékeket, a nagy múltú történelem csodálatra méltó építészeti remekeit, és persze élőben is láthatod a méltán híres olasz divatot a helyi hölgyeken.

 

Az olasz reneszánsz bölcsője, Firenze

Elsőként a Livia Lippi márka szülővárosába, Firenzébe invitálunk. A toszkán régió székhelye és egyben kulturális központja az Arno folyó partján húzódik végig. A jelentős történelmi múltra visszatekintő várost az olasz reneszánsz bölcsőjének is nevezik. Híres művészek találtak otthonra Firenzében, többek között Dante Alighieri, Francesco Petrarca is itt élt, itt született a híres rendező Franco Zeffirelli és divattervező Guccio Gucci is.
A firenzei utazáshoz a Livia Lippi kollekció legkedveltebb darabját, az Artume táskát ajánljuk neked. Olasz stílus és elegancia a praktikummal ötvözve.

 

>>>Megnézem az Artume táskát

Milánó, a nyüzsgő nagyváros

Olaszország gazdasági fővárosa Milánó nyüzsgő, modern, tele van élettel és pezsgéssel. A város és a lakói elegánsak, kozmopoliták, megtaláljuk a legdivatosabb és legfényűzőbb üzleteket is. Itt találkozik a régi és az új, a hagyományos és a modern. Az ide látogatók kiélvezhetik a milánói életstílust, az igényes butikokban órák hosszat lehet vásárolgatni, a helyi operaház méltán világhíres, az éjszaki élet pedig pezsgő és izgalmas szórakozási lehetőséget kínál.
Milánó modern és fényűző stílusához a Livia Lippi kollekció új darabját, a Lunae kézitáskát ajánljuk.

 

>>Megnézem a Lunae táskát

Az ősi egyetemi város, Bologna

Bologna gyönyörű és nagy múltú olasz város, melynek egyeteme Európa legősibb felsőoktatási intézménye, így világszerte híres. Bologna hangulatában is megmaradt egyetemi városnak. A városban gazdag a kulturális és szociális élet, számos koncert, fesztivál, színházi előadás várja a látogatókat. A bolognai kiránduláshoz a Livia Lippi kollekcióból a Lasa hátitáskát ajánljuk, mely fiatalos könnyedségével praktikus mind az odalátogató turistának, mind az ott tanuló diákoknak.

 

>>Megnézem a Lasa táskát

További Livia Lippi modellekért kattints a >>>webshopba!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük