Tündökölj kékben! Elegancia és stílus a Livia Lippi táskákkal

Már javában zajlik Magyarországon a vizes világbajnokság, sportolóink keményen küzdenek az érmekért, mi pedig együtt izgulunk és szurkolunk a magyar csapatnak. 🙂
A rendezvényt egy nagy szabású, monumentális show-val nyitották meg, amelyen több száz művész működött közre. Nekünk, divatimádóknak kétségtelenül a megnyitó leginkább szemet gyönyörködtető része az a divatbemutató volt, melyen Zoób Kati divattervező csodálatos kreációi vonultak fel. Mivel a versenyek Budapesten és Balatonfüreden zajlanak, így mind a két városban látható volt a lenyűgöző kollekció, melyet az idén 192 éves Anna bál története ihletett.

A megnyitóra készített ruhák 200 év hagyományának jellegzetes divatvonalait foglalják össze, méghozzá kortárs értelmezésben, letisztult formákkal és igényes anyagokkal. Egyedülálló módon, 154 modell vonult fel a színpadon a profin megkoreografált, látványos bemutatón.
A ruhák motívumrendszerét az Anna-bál, valamint a Balaton szín- és motívum világa ihlette. A ruhák alapszínében a Balaton sejtelmes árnyalatait fedezhettük fel, míg a minták esetében a madár volt az egyik visszatérő alak. Az aranyszárnyú és a Balaton fölött átrepülő, fehér sirályokon túl a kreációkon megjelenik az ikonikus Herendi lótuszvirág is modern feldolgozásban. A Katti Zoob divatház egyik saját motívuma, az art deco hullám is új értelmezést kapott a ruhákon, a geometrikus formák a víz tükröződését, mozgását idézik fel az anyagokon.

A divatbemutató különleges színfoltja volt a megnyitónak, mi imádtuk az egyedi, mégis hordható, cseppet sem jelmezszerű ruhákat. 🙂

A lenyűgöző Katti Zoob ruhák adták az ihletet mai szettjeinkhez, melyeket a víz színei és azok árnyalatai inspiráltak.

>>Nézd meg itt az Artume hátitáskát!

Mint mindig, most is megtaláltuk a ruhákhoz legjobban illeszkedő Livia Lippi táskákat.
Az eredeti, olasz marhabőrből készült darabokat megtalálod webshopunkban. Ha beleszerettél valamelyik modellbe, kattints a képre, és legyen a tiéd már ma!

>>Nézd meg itt az Evan kézitáskát!

>>Nézd meg itt az Uni kézitáskát! 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük