Lippi táskák minden alkalomra

Nőként bizton állíthatjuk, hogy a reggeli öltözködés és készülődés a nap egyik fontos momentuma, ugyanis a hangulatunk, önbizalmunk nagy mértékben függ attól, hogy hogyan érezzük magunkat a bőrünkben. Egy olasz bőrtáska biztos partner lesz abban, hogy reggeli megjelenésedből a legtöbbet hozd ki.
Ha reggelenként neked is gondosan ki van számolva minden perced ébredés után, érdemes előre megtervezni az aznapi szettedet, hogy a gardrób előtt álldogálás ne okozzon idegőrlő pillanatokat a munkába menet.

 

Az összeállításokhoz a Livia Lippi kollekció két stílusos és egyedi darabját a Turan és az Urcla táskákat választottuk, melyek tágasak, praktikusak és minden fontos dolog elfér bennük, melyre az irodában és a nap folyamán szükséged lehet.

Turan táskánk a maximális nőiességet és életörömöt képviseli. A táska a Turan nevet a szerelem és a vitalitás etruszk istennőjétől kapta, akit a művészek fiatal, szárnyas lányként ábrázoltak.

 

>Nézd meg itt a Turan táskát! 

Urcla, az etruszk vízi istennő, aki titokzatos és csábító a mitológiában. Urcla arról ismerszik meg, hogy gyorsan változtatja megjelenését. Róla neveztük el ezt az egyedi és magabiztosságot sugárzó táskát.

 

Tágas és divatos, két rekeszre osztott kézitáska, melyben a rekeszeket egy cipzáras zseb választja el. Emellett található még egy cipzáras zseb belül. Mágnessel és húzózsinórokkal zárható. Egy rövid, fix pántja, valamint egy állítható és levehető vállpántja van.

 

>>Nézd meg itt az Urcla táskát! 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük