Esküvő szezON: Stílusetikett a Livia Lippivel

Nyakunkon az esküvő szezon és vendégként ilyenkor a legnagyobb kérdés számunkra, hogy milyen ruhát válasszunk a nagy eseményre, egy olasz bőrtáska mindig megfelelő része a szettnek.
Mindannyian tudjuk, hogy a vendégek öltözékére íratlan szabályok vonatkoznak. Nőként többek közt figyelnünk kell a ruha színére, a szabásra, hiszen ha egy túl kihívó és feltűnő ruhát választunk, a legrosszabb esetben magunkra vonhatjuk a menyasszony és a koszorúslányok, de akár a közeli családtagok rosszallását is.

Hírlevelünkből most megtudhatod melyek a legfontosabb alápszabályok az esküvői outfited kiválasztásánál, emellett összeszedtünk néhány igazán csinos és elegáns szettet is, természetesen az utánozhatatlan Livia Lippi táskákkal kombinálva, melyeket akár már ma is megrendelhetsz a webshopunkból.

 

>Nézd meg itt a Losna kézitáskát! 

A tökéletes szett kiválasztásakor figyelembe kell venned az esemény jellegét. Ezt érdemes előre egyeztetni az ifjú párral, hiszen nem mindegy, hogy egy lazább kerti party jellegű esküvőre kell öltöznöd, vagy egy roppant elegáns, szigorú dress codenak kell megfelelned.

 

 

>Nézd meg itt a Maris kézitáskát! 

A ruhád legyen elegáns, ünnepi, nőies és természetesen tükrözze a személyiségedet. Ha vállat szabadon hagyó fazont választasz, legyen nálad egy blézer vagy egy boleró, hiszen a egyházi szertartás alatt nem illik fedetlen vállal a templomban tartózkodnod. A túl rövid és a túl mélyen dekoltált ruháktól is óva intünk, az éjszakai mulatságon is jobban fogod magad érezni egy kényelmes és villantás-biztos ruhában. 😉

 

 

>Nézd meg itt az Alpan kézitáskát! 

 

A színek esetében az első és legfontosabb, hogy a hölgy vendégek nem viselhetnek fehér ruhát. Hagyjuk meg ezt a menyasszonynak, hiszen ez az ő napja. Ugyanez a helyzet a pirossal is, ez az új asszony színe, így javasolt ezt is kerülnöd. Nagy kérdés, hogy mi a helyzet a fekete ruhákkal. Az esküvő az ünneplésről, jó hangulatról, boldog pillanatokról szól, az egyszerű fekete ruha túl komor és lehangoló az alkalomhoz, így azt tanácsoljuk, hagyd a szekrény mélyén.
Válaszd inkább a kék, zöld, rózsaszín színeket, és az ebben a szezonban is nagyon kedvelt púder árnyalatokat. Ezekkel a színekkel nem lőhetsz mellé, sőt, megtalálhatod a szettedhez illő Livia Lippi táskát is.

 

>Nézd meg itt az Alpan kézitáskát! 

Ha beleszerettél valamelyik Livia Lippi táskába, ne késlekedj, mert néhány modellünkből csak egy-két darab van készleten.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük