Idei trendek a Livia Lippi táskák inspirálásával

A tavaszt várva szemezgettünk neked az idei divattrendekből.Nincs már messze a kényelmes, lenge ruhadarabok ideje, ezért jó ha tudjuk, milyen mintákra és újdonságokra számíthatunk a ruhaüzletek kínálatában. Következő bejegyzéseinkben az új trendekből mutatunk meg párat, és persze a táskákról sem felejtkeztünk el!

A 2017-es trendek a finomságot és a nőiességet hirdetik. Búcsút inthetünk a harsány neon színeknek és a túlzásoknak, és boldogan üdvözölhetjük a lágy, homogén pasztell árnyalatokat, melyek a szivárvány szolid színeiben pompáznak majd ruháinkon. Újra hódítanak a rózsaszín különböző árnyalatai, különösen a fáradt rózsaszín. A virágminta továbbra is kedvelt díszítés lesz, azonban kissé átalakul: az apró minták helyét a nagyobb, szabálytalan virágmotívumok veszik át.

Tavaszi összeállításunkhoz kitűnő választás a rózsaszín Alpan táska, melyet olaszországi manufaktúrákban bőrből készítenek. Rojtjaival hangsúlyos kiegészítőként szolgál, és jól ellensúlyozza a lágy pasztell árnyalatokat.

 

 

>>Nézd meg az Alpan táskát itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük