Hozd ki a maximumot a téli mínuszokból is!

Livia Lippi, március

Habár a március már eljött, a zord téli időjárás nem könnyíti meg a helyzetünket, és persze a kedvünket sem hozza meg, hogy nekivágjunk a dolgos napoknak. Ilyenkor a meleg és komfortos ruhadarabjaink gondjára bízzuk magunkat, amik nemcsak a hideggel való küzdelemben segítenek, hanem még a hangulatunkat is fokozzák a puhaságukkal és otthonos érzetükkel. Mai szettjeinket ez a hangulat ihlette!

A vastag sálak és kötött pulóverek mellett a részletekről és apróságokról se felejtkezz meg! Kedvenc rúzsod vagy egy szép ékszer és mellé egy finom forró tea vagy habos kávé gondolata a túlélésen túl a napod átélésében is segít. Hozd ki a maximumot a téli mínuszokból is!

Vess be egy szép hátitáskát ezekben a napokban, hiszen amellett, hogy praktikusak, még a kezeidet is felszabadítják, amiket így egy elegáns kesztyűbe és akár a zsebeidbe bújtathatsz, miközben a napi sétádat teszed meg a munkahelyedig. A Cautha és Artume modelleinket ajánljuk neked, amik igazi olasz bőrbe öntött stílust adnak a kezedbe!

A pasztell színek szerelmeseinek egy szemet nyugtató összeállítást is hoztunk mai blogbejegyzésünkben, aminek ideális kiegészítője lehet Thesan táskánk. Így nemcsak a puha hó lágyságát adjuk vissza, hanem már a várva várt kibontakozó tavasz visszafogottan világos árnyalatait is megidézzük.

Livia Lippi, tavasz

>> Megnézem a Thesan táskát

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük