Hátitáska a tanévkezdéshez – Diplomás sztárok

Már csak a tökéletes hátitáska hiányzik a sulikezdéshez? Kezdd stílusosan a tanévet a Livia Lippivel!

Válassz a Livia Lippi kollekció hátitáskái közül, és rendeld meg új bőrtáskádat most
2000 Ft kedvezménnyel!

Használd a SULI17 kuponkódot a vásárlásodnál, és máris tiéd a 2000 ft-os kedvezmény az új hátitáska árából!

Hogy kedvet kapj az új tanévhez és a tanuláshoz, blogbejegyzésünkben összeszedtük a legokosabb és legstílusosabb hírességeket, akiknek intelligenciája és kifinomultsága téged is lenyűgöz majd. 🙂

 

Amal Alamuddint a sármos színész, George Clooney feleségeként ismerte meg a nagyközönség, azonban ő nem csak egyszerűen egy híresség felesége.
Amal nemcsak csodaszép, hanem okos is: Oxfordban és a New York-i Egyetemen szerzett jogi diplomát, majd nemzetközi jogra, büntető jogra és emberi jogokra szakosodott. A gyönyörű ügyvédnő tökéletesen beszél angolul, franciául és arabul, és komoly szerepet vállal rendkívül összetett, nemzetközi perekben.
Amellett, hogy munkájában elismert, befolyásos ügyvédnőről van szó, Amal imádja a divatot, és előszeretettel viseli a neves divattervezők kreációit. Elnézve a képeket, nem csoda, hogy George Clooney feladta agglegény életét és boldog férj, sőt azóta már apuka lett Amal oldalán.

Amal törékeny kifinomultságához a királykék Livia Lippi Artume táskát választottuk. A firenzei stílus remekül passzol Amal éjfekete hajához és napbarnított bőréhez.

 

>>Megnézem az Artume táskát

Az Oscar-díjas Natalie Portman az egyik legsikeresebb színésznő Hollywoodban, azonban ő nem elégedett meg ennyivel. A filmes és egyéb munkái mellett is szakított időt a tanulásra, és Amerika egyik elitegyetemén, a Harvardon szerzett diplomát pszichológiából, emellett történelmet, filozófiát és teológiát is tanult. Natalie tudományos cikkek elkészítésében is részt vett, sőt vendégelőadóként még a Columbia Egyetemen is tartott előadásokat.
Nem véletlen, hogy a csinos színésznő már rendezőként is kipróbálta magát, és előszeretettel hangoztatja, hogy „szívesebben vagyok okos, mint híres”.
Natalie visszafogott, mégis nőies egyéniségéhez a Cautha táska illik a legjobban.

>>Megnézem a Cautha táskát

Az egyik leghíresebb diplomás filmcsillag nem más, mint Emma Watson, aki már befutott, ismert és dúsgazdag színésznőként iratkozott be a Brown Egyetemre, ahol angol irodalmat tanult. 2014-ben sikeresen meg is szerezte a diplomát, az ünnepélyes oklevélátadáson pedig büszkén mosolygott diáktársai között.
Emma igazi divatikon, és remek stílusérzékkel rendelkezik, emellett pedig már többször felszólalt a nők oktatásának ügyében is. Az intelligens fiatal tehetség tudatosan vállal szerepet nemzetközi kampányokban, melyeknek középpontjában a női egyenjogúság áll.
Emma vagány, fiatalos stílusához a Lasa táskát választottuk a Livia Lippi kollekcióból.

>>>Megnézem a Lasa táskát

Ha szeretnél te is beszerezni egy prémium minőségű olasz bőrtáskát, ne késlekedj!

Használd a SULI17 kuponkódot a vásárlásodnál, mellyel most
2000 Ft kedvezménnyel
lehet a tiéd egy hátitáska a Livia Lippi kollekcióból.

Nézd meg az >>Artume, >>Cautha és >>Lasa táskákat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük