“Ha kétségeid vannak, viselj pirosat!” – De hogyan?

Artume és Alpan bőrtáska - Livia Lippi

“Ha kétségeid vannak, viselj pirosat!”

Bill Blass

De nem mindegy, hogyan! A piros szín kissé veszélyes: magára vonzza a tekinteteket, energikussá tesz és javítja az önbizalmat, azonban nagy mértékben emeli a vérnyomást, és a látványa feszültté tesz. Ezért viselésekor nem árt néhány szabályt szem előtt tartanod, hogy valóban azt a hatást érd el vele, amit szeretnél. Most adunk néhány tippet, hogy pirosban is biztosan lehengerlően fess!

“A piroshoz önbizalom kell”

A piros, bár önmagában javítja az önbizalmat, csodákra nem képes. Mivel mindenki felfigyel rá, ne viseld, ha a tekinteteket nem tudod viselni!

“Adj a minőségre!”

Ha ezt a feltűnő színt választod, nem hagyhatod figyelmen kívül a minőséget! A piros a nagybetűs “Nő” színe, ezért egy jól kiválasztott darab kihangsúlyozza a szépséged, azonban egy igénytelen anyag egészen más hatást kelt rólad. Ne tagadd meg magadtól a színvonalat; megérdemelsz egy minőségi piros darabot, mint amilyen a Livia Lippi Artume hátitáska.

>> Megnézem az Artume táskát

“Az adu ász: piros felső”

Ez az a darab, amivel nem lehet mellélőni – legalábbis nagyon nehéz. Egy piros felső már elég feltűnő darab, könnyen kiemel a tömegből, és nagyon jól tudod kombinálni: válassz hozzá egy laza farmert vagy egy egyszínű szoknyát, és már kész is egy izgalmas összeállítás.

“Ne ess túlzásba”

Ha az öltözeteden a piros szín domináns, érdemes vele a továbbiakban csínján bánni. Egy piros ruhához ne, vagy csak nagy körültekintéssel válassz piros kiegészítőket. Érdemes inkább egy semleges árnyalattal kombinálni, pl. feketével, szürkével, vagy bézzsel. Remek választás lehet például az Uni kézitáska.

>> Megnézem az Uni táskát

“A kevesebb néha több”

Ha ritkán viselsz feltűnő színeket, eleinte érdemes lehet kicsiben kezdened: egyszerűbb, hétköznapi összeállításod vagy az irodában viselt kosztümöd mellé válassz piros darabokat! Egy piros cipő vagy egy piros táska, például a vidám, rojtos Alpan kézitáska kezdetnek tökéletes lesz! 😉

>> Megnézem az Alpan táskát

 

Úgy érzed, a piros nem a te színed? Kollekciónkban többek között fekete, szürke, barna és kék színű darabokat is találsz.
Nézz szét a webáruházban!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük